BURO2010
08/11/16

Freek Vonk met leeuw in de HMH

Freek Vonk met leeuw in de HMH

Tijdens de live-shows die Freek Vonk in de kerstvakantie geeft gaat zijn lang gekoesterde wens in vervulling, Freek zal in de Heineken Music Hall samen met een virtuele leeuw op het podium staan.

Freek Vonk geeft een serie van zeven voorstellingen in de HMH. In de shows komen met gebruik van speciale videotechnieken levensgrote dieren tot leven. Met een hologram effecten wordt onder andere een leeuw tot leven gewekt. Freek zegt hierover:

“Dit wordt waanzinnig. Ik hoop dat iedereen op z’n stoel blijft zitten want de effecten zijn zo realistisch dat je ervan schrikt. ”

In de familieshows, welke voor alle leeftijden geschikt zijn, vertelt Freek over zijn avonturen en geeft hij een bijzondere kijk in de dierenwereld. Daarnaast zal hij op veler verzoek weer vragen uit het publiek beantwoorden. Vandaag is er een extra zevende show toegevoegd aan de reeks voorstellingen in de kerstvakantie.

De 33-jarige dr. Freek Vonk is niet alleen de bekendste en populairste bioloog van Nederland, maar ook wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Hij promoveerde in 2012 aan de Universiteit Leiden. Hij doet onder andere onderzoek naar de evolutie van slangen en slangengif. En daarnaast is hij programmamaker bij Zapp/VPRO en BNN-VARA, waarvoor hij de wereld over reist.

Tickets voor ‘Freek Vonk Live: van Dino tot Dolfijn’ zijn verkrijgbaar vanaf 19 euro. De kaartverkoop verloopt via www.freekvonklive.nl.

The post Freek Vonk met leeuw in de HMH appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws