BURO2010
12/02/19

Groot zomerconcert Sjors van der Panne krijgt eregasten

Willeke Alberti, Karin Bloemen, Jan Dulles en Mathilde Santing zijn de gastoptredens tijdens het grote zomerconcert dat Sjors van der Panne 16 juli in het Concertgebouw in Amsterdam geeft. Tijdens het optreden laat Sjors “de mooiste Nederlandstalige liederen horen”.

Het is de eerste keer dat Sjors van der Panne in de grote zaal van het Concertgebouw staat. “Hij heeft al vele keren de afgelopen jaren de kleine zaal gevuld, maar dit jaar gaan we een groot concert doen met live band en speciale gasten”, geeft zijn management aan.

Het thema van het concert is Mijn Helden. Dat is ook de titel van zijn nieuwe album dat in april verschijnt. In het najaar volgt een grote tournee langs de theaters met dezelfde naam. “Sjors zingt liedjes van zijn helden, geschreven door zijn helden en samen met zijn helden”, laat zijn woordvoerder weten.

De kaartverkoop gaat dinsdag 12 februari van start. Na zijn deelname aan The Voice of Holland in 2014 was het Concertgebouw de eerste plek waar Sjors van der Panne optrad. Inmiddels heeft hij er twaalf uitverkochte concerten gegeven.

Gerelateerd nieuws