BURO2010
10/07/15

Haagse Westbroekpark te klein voor feestje DI-RECT

Haagse Westbroekpark te klein voor feestje DI-RECT

De Haagse band DI-RECT viert op zaterdag 29 augustus haar 15 jarig jubileum op het strand van Scheveningen met een uniek concert. Het Haagse Westbroekpark, waar het jubileumconcert oorspronkelijk plaats zou vinden, blijkt te klein voor de schare fans die het concert willen bijwonen. De band heeft daarom besloten uit te wijken naar het Scheveningse strand.

Bas van Wageningen:

“We vinden het fantastisch dat er zo veel mensen bij ons 15 jarig jubileumfeest aanwezig willen zijn. Je viert dit maar 1 keer en daar moet iedereen natuurlijk bij kunnen zijn. Het Scheveningse strand is een te gekke locatie waar ook nog eens meer bezoekers bij kunnen zijn zodat we niemand teleurstellen. We hebben er enorm veel zin in!”

Vorige week maakte Guus Meeuwis bekend dat ook hij tijdens deze avond in Scheveningen zal optreden. Andere muzikale vrienden die met de band mee spelen zijn o.a. voormalig voorzanger Tim Akkerman, Waylon, gitarist Dennis van Leeuwen (Kane), Miss Montreal, Kern Koppen, The Indien en concertpianist Wibi Soerjadi.

Sinds de oprichting van de band in 2000 scoorde DI-RECT maar liefst 25 hits. Tijdens het concert zullen dan ook de onvergetelijk hits:’ Just the way I do’, ‘This is who we are’ en ‘Times are changing’ zeker aan bod komen.

Er zijn vanaf 16:00 uur diverse optredens op het strand van verschillende live acts en DJ’s. 15 JAAR DI-RECT is daarmee meer dan alleen een concert. Het is een bijzonder feest waarbij van alles te zien, horen, proeven en beleven is.

Vanaf 17 augustus is op NPO3, AVROTROS dagelijks prime time te zien hoe DI-RECT zich voorbereidt op het jubileum. Het programma Hotel DI-RECT geeft vanuit een hotel aan het strand een kijk in het leven van de mannen van DI-RECT, de voorbereidingen van het concert en de mooie gesprekken met hun gasten. Ook van het jubileumconcert op het strand zal voor televisie een registratie worden gemaakt. Uitzending hiervan vindt plaats de week na het concert; op zaterdag 5 september NPO3.

Tickets voor het DI-RECT jubileum zijn te koop via www.di-rect.com en Primera winkels.

Datum: 

Zaterdag 29 augustus 2015

Programma:

16:00 – 21:00 diverse optredens

21:00 – 23:00 DI-RECT

Gerelateerd nieuws