BURO2010
29/09/16

HAEVN in 2017 naar Koninklijk Theater Carré

HAEVN in 2017 naar Koninklijk Theater Carré

HAEVN geeft op 2 april 2017 een concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De kaartverkoop van het optreden is zojuist gestart via www.carre.nl.

Het gebeurt niet vaak dat er in Carré een concert wordt gegeven met staplaatsen. Het concert van HAEVN is weer eens zo’n moment. De stoelen in de piste gaan eruit, zodat er een echte concertopstelling ontstaat. Voor de bezoekers die het toch fijn vinden om te zitten, blijven de overige stoelen beschikbaar. 

“We vinden dit echt heel bijzonder. Carré is zonder twijfel de meeste prestigieuze concertlocatie van Nederland. We kijken er dan ook enorm naar uit om een Carré waardige avond neer te zetten ondersteund door een unieke lichtshow en een groot strijkorkest.”

HAEVN brak amper een jaar geleden door met hun eerste single ‘Finding Out More’. Het nummer groeide uit tot een grote hit en is al bijna 6 miljoen keer afgespeeld op Spotify. Eerder dit jaar gaf HAEVN een concert in de grote zaal van Paradiso. Dat optreden was binnen vier dagen uitverkocht.

Kaarten voor het optreden van HAEVN in Carré zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.carre.nl.

The post HAEVN in 2017 naar Koninklijk Theater Carré appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws