BURO2010
17/09/12

Ilse DeLange beleeft grootse albumrelease in Gelredome!

Sinds afgelopen vrijdag is het nieuwe album van Ilse DeLange verkrijgbaar. Het album ‘Eye Of The Hurricane‘ is de opvolger van het met dubbel platina bekroonde album ‘Next To Me’ en is het eerste album dat Ilse in Nederland heeft opgenomen. Ze nam het album op in de vernieuwde Wisseloord Studio’s in Hilversum, samen met haar eigen band die haar ook live bijstaat.

‘Eye Of The Hurricane bevat twaalf nieuwe nummers en is Ilse DeLange’s meest persoonlijke album tot nu toe. ‘Hurricane’ en ‘Winter Of Love’ heb je vast al gehoord op de radio. Op het album staat een groot aantal up-tempo nummers, maar ook enkele ballads. Een daarvan is ‘Time Will Have To Wait’, dat Ilse voor haar begin dit jaar overleden vader schreef.

Het nieuwe album werd vrijdag op een passende manier gepresenteerd tijdens een wervelend, maar tevens emotioneel optreden in de Gelredome te Arnhem.  AAA2010 verzorgt exclusief de besloten boekingen van Ilse DeLange. Naast haar shows met volledige live band is Ilse ook voor kleinschalige besloten evenementen (tot ca. 80 pers) beschikbaar in een intieme akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Gerelateerd nieuws