BURO2010
  • Jacqueline Govaert: Live met band of klein akoestisch!
    Jacqueline Govaert: Live met band of klein akoestisch!
04/06/18

Jacqueline Govaert opnieuw het theater in!

Na de release van haar album ‘Lighthearted Years’ en een uitverkochte clubtour kondigde Jacqueline haar eerste optreden in Koninklijk Theater Carré aan op 31 januari 2019. Nu gaat Jacqueline Govaert vanaf oktober ook het hele land door met een nieuwe intieme show ‘Zo Zit Dat Dus Ook’. Met haar nieuwe theatervoorstelling is Jacqueline weer wat volwassen jaren verder en heeft zij een prachtig nieuw album ‘Lighthearted Years’ op zak. Ze staat te popelen om terug op die theaterplanken te staan:

“Er is opnieuw zoveel te vertellen over de nieuwe songs, of over oude songs die ondertussen iets heel anders zijn gaan betekenen. Over het leven überhaupt, wat steeds zo verandert en waar ik wat van probeer te begrijpen door erover te schrijven.”

Tijdens haar eerste theatervoorstelling, Zo Zit Dat Dus, uit 2015, nam Jacqueline Govaert het publiek mee in haar verhaal over hoe het nou allemaal zit met de eerste liedjes die ze ooit schreef, met het missen van Krezip en haar leven van toen en nu als 30-plusser. Jacqueline en het theater bleken een gouden match te zijn.

“Ik voelde me direct geweldig thuis op die planken, er is een hele nieuwe wereld voor me bij gekomen om mijn songs te kunnen zingen en er over te vertellen.”

Kijk voor alle data en tickets op www.jacquelinegovaert.nl. De kaartverkoop zal deze week van start gaan.

Gerelateerd nieuws