BURO2010
29/08/18

Jeangu Macrooy presenteert nieuw album in Paradiso

Jeangu Macrooy komt binnenkort met nieuwe muziek! Op 7 februari 2019 presenteert de soulvolle singer-songwriter zijn tweede album in de grote zaal van Paradiso. Tickets zijn vanaf vrijdag 10:00 verkrijgbaar via de website van Paradiso.

“THE WORD IS OUT: op 7 februari 2019 presenteer ik in de grote zaal van Paradiso Amsterdam mijn tweede album! Dit wordt een nieuwe mijlpaal in mijn carrière en ik heb ongelofelijk veel zin om samen met jullie en mijn band Paradiso op zijn kop te zetten! De voorverkoop start aanstaande vrijdag om 10:00 via de website van Paradiso. Save the date!” – Jeangu

Jeangu Macrooy
Jeangu Macrooy maakt, door zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik, snel indruk. Live worden zijn soulvolle nummers van het album ‘High On You’ mede tot leven gebracht door Jeangu’s 8 koppige band, inclusief blazers en twee achtergond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan. Met zijn energieke en bijzondere optredens weet Jeangu moeiteloos een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen. Jeangu speelde met zijn debuutalbum al Lowlands, North Sea Jazz Festival en allerlei kerken in Nederland plat. In 2019 kunnen we een nieuw album van hem verwachten, in februari presenteert hij namelijk zijn tweede album in Paradiso, Amsterdam.

Gerelateerd nieuws