BURO2010
29/06/17

Kimberly Fransens: Nieuw bij BURO2010

Zangeres Kimberly Fransens wist – ondanks lovende kritieken en vele nummer 1 voorspellingen – net niet Idols 5 te winnen. Het afgelopen jaar heeft ze echter niet stilgezeten en achter de schermen keihard doorgewerkt!
Ze wist de juiste mensen om haar heen te verzamelen, met als doel om supersterk terug te komen. Kimberly heeft een waanzinnige act ontwikkeld met internationale allure, en dat is niet onopgemerkt gebleven!

Kim tekende onlangs een contract bij het bekende label Armada en haar eigen single ‘Like A Queen’ kwam enkele dagen geleden uit.
Kimberly wil mensen raken met haar stem, een verhaal vertellen, maar ook vooral een dansbaar feestje bouwen. Dat doet ze samen met haar 2 dansers die altijd aanwezig zijn bij een tape-optreden.

Het commerciële repertoire van Kimberly (& dansers) bestaat uit uitsluitend dansbare populaire uptempo songs van o.a.: Ed Sheeran, Little Mix, Zara Larsson, Macklemore & Ryan Lewis, Bruno Mars, Rihanna, Whitney Houston, Katy Perry en vele anderen. Uiteraard zingt zij ook haar eigen single ‘Like A Queen’. Op verzoek zingt Kimberly uiteraard ook ballads, of repertoire op maat.

Eva Simons noemde haar een ‘power woman’. “Hier staat een Idol”, aldus Martijn Krabbé. “Wat een stem en wat een performance, dit is een superster” riep Jamai Loman. “Kimberly is een Idol waar Idols voor bedoeld is”. Het hele plaatje klopt: the voice, the looks en performance.

Voor meer informatie over Kimberly Fransens: Klik hier.

Gerelateerd nieuws

Momenteel geen gerelateerd nieuws.