BURO2010
16/07/15

Kraak & Smaak trapt ADE af in Melkweg met nieuwe show

Kraak & Smaak trapt ADE af in Melkweg met nieuwe show

Kraak & Smaak treedt op woensdag 14 oktober op in de Melkweg tijdens het Amsterdam Dance Event.

De kaartverkoop voor de show is gestart via de website van de zaal.

Kraak & Smaak

Sinds het verschijnen van hun laatste album ‘Chrome Waves’ (2013) hebben de heren van Kraak & Smaak niet stilgezeten. Ze deden live shows en dj sets in Europa, Azië, de VS en Zuid-Amerika en maakten remixes voor onder meer Röyksopp en de Keep on Searching radio show.

Daarnaast richtten ze hun eigen label Boogie Angst op. Daarop zijn inmiddels releases verschenen van opkomende Nederlandse acts als Moods en Saux.

Gelukkig was er dit jaar ook weer ruimte om te sleutelen aan nieuw materiaal. In de lente kwam de single ‘All I Want Is You’ uit en voor dit jaar staan er nog diverse nieuwe club EP’s gepland. Daarnaast is Kraak & Smaak druk bezig met een gloednieuw studioalbum.

Amsterdam Dance Event

Een goed moment dus voor Kraak & Smaak om met haar unieke house, disco, funk & electronica live sound ook dit jaar acte de presence te geven op het Amsterdam Dance Event.

Insiders zullen weten wat voor reputatie de band heeft, en om het extra bijzonder te maken zou het ook zo maar zo kunnen zijn dat deze show vooral in het teken zal staan van het nieuw te verschijnen materiaal, compleet met gasten.

Kraak & Smaak @ ADE 2015
Woensdag 14 oktober 2015
Melkweg Oude Zaal, Amsterdam
Deuren open: 19:00 uur
Koop tickets

Gerelateerd nieuws