BURO2010
16/01/13

Lisa Lois in het voorprogramma van Trijntje Oosterhuis in HMH

Lisa Lois verzorgt het voorprogramma van het concert dat Trijntje Oosterhuis geeft op zaterdag 16 maart in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Dit werd zojuist bekend gemaakt bij RTL Boulevard. De kaartverkoop van het concert is inmiddels gestart.

 

Lisa Lois heeft net een nieuwe single uit, getiteld‘Silhouette’, welke afkomstig is van de binnenkort te verschijnen opvolger van het succesvolle debuutalbum‘Smoke’ . De zangeres uit Wageningen werd bekend door het winnen van het tv-programma -X- Factor in 2009, en haar daaropvolgende hit ‘Hallelujah’.

Het concert van Trijntje Oosterhuis staat in het teken van haar laatste album ‘Wrecks We Adore’ en de grootste hits uit haar carrière. De zangeres uit Amsterdam werd samen met haar broer Tjeerd Oosterhuis bekend met Total Touch en scoorde grote hits als ‘Somebody Else’s Lover’ en ‘Touch Me There’Trijntje Oosterhuis beleeft momenteel met haar gouden album, een uitverkochte clubtour, hits op de radio en haar rol als coach in The Voice Of Holland een succesvol jaar. Naast Lisa Lois heeft Trijntje ook haar drie eindfinalisten Sandra van NieuwlandLeona en Tessa uitgenodigd voor een gastoptreden op 16 maart.

‘Ik vind het heel erg te gek dat Trijntje mij de kans geeft om de songs van mijn nieuwe album te laten horen aan een groot en breed publiek. Bovendien vind ik de HMH een hele toffe zaal om in te spelen. Ik heb er erg veel zin in!’ aldus Lisa Lois.

Trijntje Oosterhuis
Wrecks We Adore
Zaterdag 16 maart 2013
Heineken Music Hall
Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 35,- EURO (ex. servicekosten) via www.trijntje.nl, in PRIMERA winkels en telefonisch via 0900-9000 500.

 

Wil je Lisa Lois voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws