BURO2010
06/11/13

Nieuw album en Paradiso show voor Alain Clark!

In februari verschijnt er een nieuw album van Alain Clark. De release wordt gevierd met een concert in Paradiso op 28 februari. Dit maakte de zanger vandaag bekend via Twitter.

De kaartverkoop van de Paradiso show start zaterdag 9 november om 10:00.

Nieuwe album
Het nieuwe, nog titelloze, vierde album werd opgenomen in Londen, Warschau en Amsterdam. De eerste singles ‘Back In My World’ en ‘Lose Ourselves’ werden al veelvuldig op de Nederlandse radio gedraaid dit jaar en ook in Polen heeft de zanger momenteel een hit.

Alain Clark:

Het nieuwe album gaat weer terug naar mijn basis, popliedjes maken voor een breed publiek. Het is te gek om te zien dat die sound en nieuwe liedjes zo goed opgepikt worden. Ik kijk er ontzettend naar uit het nieuwe album te vieren in Paradiso met mijn fans op 28 februari. 

Hits
Alain Clark werd in 2007 bekend door zijn debuutalbum ‘Live It Out’ welke meer dan 200.000 keer werd verkocht. De zanger uit Amsterdam scoorde hits als ‘This Ain’t Gonna Work’ en het duet met zijn vader ‘Father And Friend’. De inmiddels 34-jarige zanger ontving een Edison, 3FM award en toerde door Europa.

ALAIN CLARK 
Paradiso, Amsterdam 
Vrijdag 28 februari 2014

Gerelateerd nieuws