BURO2010
06/06/19

Nieuw bij AAA2010: Tabitha

In samenwerking met Topbillin’ gaat AAA2010 de besloten boekingen verzorgen voor Tabitha. Je kent haar van de hit Hij is van Mij met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey welke wekenlang op 1 stond in de charts. Tabitha brak in 2017 door met het nummer Is Dit Over en bereikte maarliefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op Spotify.

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex tekende Tabitha bij het muzieklabel Top Notch en releasde zij haar debut EP ‘Gevonden In Verdwalen’. Inmiddels is deze EP al meer dan 12 miljoen keer gestreamed. Samen met Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie scoort Tabitha momenteel weer een dikke hit met Moment.

Daarnaast richtte Tabitha haar stichting Mooi zoals je bent op waar in zij zich richt op het motiveren en stimuleren van jongeren door evenementen en trainingen aan te bieden on hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces te stimuleren.

Vorige week stond Tabitha in een uitverkochte Paradiso, deze zomer is ze te zien op diverse festivals en gaat ze in het najaar met haar live band op clubtour langs verschillende poppodia in Nederland. Daarnaast is Tabitha voor besloten evenementen te boeken met tape-optredens waarbij ze wordt ondersteund door een DJ. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor besloten* boekingen van Tabitha:
Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

* Besloten: geen kaartverkoop – publiek op uitnodiging – geen media en/of promotie

Voor openbare boekingen van Tabitha:
Bel of mail naar Topbillin’: 020-6187182 / info@topbillin.nl

Gerelateerd nieuws

Momenteel geen gerelateerd nieuws.