BURO2010
24/06/10

Nieuw programma Veldhuis & Kemper

De afgelopen seizoenen was het cabaretduo Veldhuis & Kemper ook in de theaters weer volop aanwezig. Vanaf oktober 2008 t/m juni 2010 speelden de heren het cabaretprogramma ‘We Moeten Praten’. Om daar vanwege het grote succes een mini-reprise in september en oktober 2010 aan toe te voegen.

Inmiddels schrijven de heren alweer aan een nieuw spraakmakend programma getiteld ‘Dan maar niet gelukkig’. Een programma dat op 1 april 2011 in premiere zal gaan in Haarlem.

Over ‘Dan maar niet gelukkig’: Of het nu komt door die megabonus, de meditatiecursus in het buurthuis, een geheime affaire, dat 6e kind of allemaal tegelijk, het maakt niet uit; als je maar gelukkig bent. En zo niet; aan de bak! Nog nooit waren er zoveel zelfhulpboeken en cursussen over relationeel ontslakken, babyfluisteren, bloedgroepmeditatie, mega mindfullness, girlpoweryoga, supersnel onthaasten, dansen met je innerlijke zelf en vegetarische erotiek. En nog nooit zaten er zoveel Nederlanders aan de antidepressiva of op de bank bij een psycholoog.

Veldhuis & Kemper krabden zich daarom, na hun vorige ‘onweerstaanbaar leuke’ (HP/De Tijd), door ‘enorme lachsalvo’s’ (GPD) gekenmerkte en volgens de Telegraaf ‘zeer geslaagde, sterke programma over slappe mannen’ maar eens goed achter de oren om te checken of ze niet per ongeluk ‘gelukkig’ waren geworden. Gelukkig niet! En dat vinden de mannen goed nieuws want het is de bron voor een gloednieuw, intrigerend, hilarisch en innemend cabaretprogramma over Geluk met een grote G.

Zoals u van de mannen gewend bent is er heel veel te lachen en genoeg te onthouden. En met zeer veelzijdige muzikanten aan hun zijde zit het ook muzikaal weer geramd. Wij weten het zeker: u gaat gelukkiger naar huis dan u binnenkwam. Noem het ‘bevrijd’, want na deze avond roept u voortaan opgelucht; Dan maar niet gelukkig!

Gerelateerd nieuws