BURO2010
04/08/15

Nieuwe single DI-RECT – Here & Now

Op vrijdag 7 augustus verschijnt de nieuwe single ‘Here & Now’ van DI-RECT. Luister hier alvast naar een preview:

15 Jaar

DI-RECT viert op zaterdag 29 augustus haar 15 jarig jubileum op het strand van Scheveningen met een uniek concert. De band wordt bijgestaan door een groot aantal muzikale vrienden, waaronder voormalig voorzanger Tim Akkerman, Guus Meeuwis, Waylon, gitarist Dennis van Leeuwen (Kane), Miss Montreal, Kern Koppen, The Indien en concertpianist Wibi Soerjadi.

Sinds de oprichting van de band in 2000 scoorde DI-RECT maar liefst 25 hits. Tijdens het concert zullen dan ook de onvergetelijk hits:’ Just the way I do’, ‘This is who we are’ en ‘Times are changing’ zeker aan bod komen.

Er zijn vanaf 16:00 uur diverse optredens op het strand van verschillende live acts en DJ’s. 15 JAAR DI-RECT is daarmee meer dan alleen een concert. Het is een bijzonder feest waarbij van alles te zien, horen, proeven en beleven is.

Vanaf 17 augustus is op NPO3, AVROTROS dagelijks prime time te zien hoe DI-RECT zich voorbereidt op het jubileum. Het programma Hotel DI-RECT geeft vanuit een hotel aan het strand een kijk in het leven van de mannen van DI-RECT, de voorbereidingen van het concert en de mooie gesprekken met hun gasten. Ook van het jubileumconcert op het strand zal voor televisie een registratie worden gemaakt. Uitzending hiervan vindt plaats de week na het concert; op zaterdag 5 september NPO3.

Tickets voor het DI-RECT jubileum zijn te koop via www.di-rect.com en Primera winkels.

Gerelateerd nieuws