BURO2010
  • Sjors van der Panne inhuren - VAN RUIJVEN FOTOGRAFIE - mid res
    Sjors van der Panne inhuren - VAN RUIJVEN FOTOGRAFIE - mid res
01/05/18

De nieuwe single van Sjors van der Panne heet “Amsterdam, zo zie ik je graag”.

Sjors van der Panne, bekend van The Voice of Holland en sinds 2014 volop actief in de Nederlandse theaterscene, brengt dinsdag 1 mei zijn nieuwe single uit via de bekende streaming- en downloadkanalen, waaronder Spotify en iTunes.

Sjors: “Ik was al verliefd op Amsterdam en vanaf het eerste moment ben ik ook verliefd op dit lied. Het verwoordt precies hoe ik de stad zie. Het is die mooie lieve stad van burgemeester Eberhard van der Laan, de stad van grachten, het Rijks en Carré, de stad van uren op het terras en heel veel verschillende mensen. Gewoon een stad om van te houden dus. En daarover gaat dit lied.”

Deze ode aan de hoofdstad is geschreven door Guus Meeuwis en JW Roy en werd twee jaar geleden uitgevoerd tijdens de Groots Met Een Zachte G- winterconcerten in de Ziggo Dome, maar vervolgens niet op plaat gezet door de Brabantse zanger en auteur.

“Ik vind het een geweldige eer dat Sjors dit nummer heeft gekozen voor zijn nieuwe single. Producer Sander Geboers en Sjors hebben de song naar een hoger plan getild en het liedje past Sjors als een soepel zittende mooie jas. Het klopt!”, aldus JW Roy.

De single is de voorloper van een album van Sjors van der Panne dat in het najaar verschijnt.

Prijs Sjors van der Panne boeken?

Wilt u Sjors van der Panne boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Sjors van der Panne en de beschikbaarheid van Sjors van der Panne?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Sjors van der Panne. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Sjors van der Panne.

Gerelateerd nieuws