BURO2010
  • De Bonanza DJ set: Rob Stenders & Caroline Brouwer
    De Bonanza DJ set: Rob Stenders & Caroline Brouwer
10/04/18

Nu te boeken: De Bonanza DJ-set (Rob Stenders & Caroline Brouwer)

De Bonanza met DJ Rob Stenders en zijn sidekick Caroline Brouwer zijn de makers van het razendpopulaire NPO Radio2-programma Stenders Platenbonanza. Ze draaien niet alleen op de radio wat je wilt horen, dat doen ze ook in de clubs, op festivals en op besloten evenementen met De Bonanza DJ set.

De muziek gaat door alle decennia heen: van de sixties en de seventies tot nu. De playlist is voor een groot deel in handen van jou: bij De Bonanza DJ set ben jij de DJ!

Rob en Caroline lopen regelmatig de zaal in om verzoekjes op te halen en er wil nog wel eens een popquiz of karaoke voorbijkomen dus houd je popkennis paraat en zorg dat je bij stem bent. En heb je iets te vieren of heb je altijd al een romantic request willen aanvragen voor je grote (stille) liefde of je favoriete collega, mis deze kans dan helemaal niet!

Bekijk hier de videopromo!

De Bonanza DJ set (Rob Stenders & Caroline Brouwer)
-DJ optreden (Rob Stenders & Caroline Brouwer)
-Speelduur: max. 2 uur
-Exclusief licht, geluid en overige techniek
-Optioneel: Uitbreiding met liveband ‘De Coronas’ tot 4 uur durend programma (op aanvraag)

 

Prijs De Bonanza boeken?

Wilt u De Bonanza boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van De Bonanza en de beschikbaarheid?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van De Bonanza. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden.

Gerelateerd nieuws

Momenteel geen gerelateerd nieuws.