BURO2010
16/01/17

Petra Berger komt voor het eerst met Nederlandstalige single

‘De Hoogste Tijd’ voor leven, liefde en geluk

Amsterdam/Loenen aan de Vecht, 28 juni 2016 – Petra Berger heeft een nieuwe single. Voor het eerst heeft de zangeres met misschien wel de mooiste stem van Nederland een Nederlandstalig lied uitgebracht. Met het zeer persoonlijke ‘De Hoogste Tijd’ hoopt ze mensen te kunnen inspireren om bewust te kiezen voor het leven, de liefde en het geluk.

Hoe groot je tegenslag ook is, er komt een moment dat je weer opstaat en klaar bent voor nieuw geluk. Die ervaring is zo universeel en herkenbaar.

Petra Berger

“Geluk is het grootste goed voor iedereen. Natuurlijk heb je in het leven -ook ik- grote en kleine tegenslagen. Daar mag en moet je bij stil staan. Maar hoe groot je tegenslag ook is, er komt een moment dat je weer opstaat en klaar bent voor nieuw geluk. Die ervaring is zo universeel en herkenbaar. En in het Nederlands kan ik die emotie nog intenser overbrengen”, aldus Petra over haar nieuwe single.

In het Nederlands kan ik die emotie nog intenser overbrengen

Petra Berger

Openhartig

In haar huidige solovoorstelling Zoektocht naar Geluk (2015/2016 in theaters in heel Nederland) vertelt en zingt Petra openhartig over haar persoonlijke zoektocht naar geluk. Geraakt door haar verhaal schreef componist, tekstschrijver en pianist Edwin Schimscheimer speciaal voor Petra het pakkende nummer De Hoogste Tijd. Aanvankelijk was het lied alleen bedoeld om live uit te voeren. Op verzoek van haar fans heeft Petra De Hoogste Tijd nu ook als single uitgebracht.

Met muziek kun je mensen zoveel moois geven. Dat is voor mij nog steeds de belangrijkste drijfveer om te doen wat ik doe.

Petra Berger

Belangrijke drijfveer

Petra Berger behoort tot de top van de Nederlandse zangeressen. Met haar unieke, warme stem verenigt zij schijnbaar moeiteloos de werelden van klassiek en pop. Daarmee brengt de zangeres al jaren een grote schare trouwe fans in vervoering. Petra bezit de bijzondere gave om mensen echt te raken met haar stem en zo alle mogelijke emoties los te maken. “Met muziek kun je mensen zoveel moois geven. Dat is voor mij nog steeds de belangrijkste drijfveer om te doen wat ik doe.”

Gerelateerd nieuws