BURO2010
27/03/14

Rob de Nijs opnieuw in concert in de Lotto Arena Antwerpen!

Op zaterdag 11 oktober 2014 staat Rob de Nijs met zijn uitgebreide live band Pur Sang op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen voor het unieke concert ‘Tussen Rock & Romantiek’. Rob keert dus met veel plezier terug naar de plaats waar hij en het talrijk aanwezige publiek vorig jaar zo’n onvergetelijke avond beleefden.

Op 22 juni 2013 streek levende legende Rob De Nijs voor het eerst in zijn imposante en rijkgevulde carrière neer in de Lotto Arena te Antwerpen. Het uitverkochte jubileumconcert ‘Rob 70′ werd een magische muzikale avond, waarin Rob en zijn live band het publiek meenamen doorheen meer dan een halve eeuw Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Een minutenlange staande ovatie werd na afloop Rob’s deel en ook de commentaren in de pers logen er niet om: “Een stomende kroniek van een opmerkelijke carrière” blokletterde Gazet van Antwerpen, in Het Nieuwsblad werd dat “70 en nog geen beetje sleetje”, “Fenomenale Rob de Nijs” stond op menig showbizzwebsite te lezen…Vlaanderen omarmde, zoals het dat eigenlijk steeds heeft gedaan, de Nederlandse zanger op een manier die een diepe indruk naliet op Rob, in die mate zelfs dat hij nog diezelfde nacht besliste om een jaar later terug te keren naar zijn warme Vlaamse publiek en de Lotto Arena.

Wie hem een beetje kent, weet dat Rob de Nijs ook deze keer alles uit de kast zal halen om er opnieuw een bijzonder en uniek evenement van te maken. De muzikale kast van de zanger zal tijdens het concert ‘Tussen Rock & Romantiek’ vakkundig geplunderd worden, en met nummers als ‘Zondag’ ‘Banger Hart’, ‘Malle Babbe’, ‘Zuster Ursula’, ‘Alles Wat Ademt’, ‘Ritme Van De Regen’ en ‘Het Werd Zomer’ passeren alle hits de revue en dekt de vlag alvast meer dan de lading. Net zoals bij ‘Rob 70’ zullen ook op 11 oktober verschillende gastartiesten de affiche vervolledigen, deze namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Rob de Nijs – ‘Tussen Rock & Romantiek’, een uniek topconcert dat u niet kan en wil missen! De kaatverkoop is inmiddels gestart. Voor tickets: http://www.teleticketservice.com/tts/nl/kalender/muziek/rob_de_nijs

Gerelateerd nieuws