BURO2010
  • RONDÉ boeken
    RONDÉ boeken
17/01/19

RONDÉ kondigt clubtour aan

RONDÉ heeft vandaag een nieuwe clubtour aangekondigd. In mei geeft de band acht shows in ondermeer Haarlem, Nijmegen en Maastricht. De tour staat in het teken van het nieuwe album ‘Flourish’ welke op 8 maart verschijnt. De kaartverkoop voor de clubtour start zaterdag 19 januari om 10:00 uur via de websites van de zalen.

Het nieuwe album van RONDÉ dat op 8 maart uitkomt is opgenomen in Berlijn in samenwerking met Niels Zuiderhoek, bekend van zijn werk met onder andere Kensington. Tijdens de clubtour komen veel nieuwe tracks voorbij.

Zangeres Rikki Borgelt: “Een eigen clubtour is het mooiste wat er is. Intiemer krijg je het niet. Avonden waarop wij samen met de liefhebbers van onze muziek vieren dat we elkaar aanvoelen en begrijpen. We gaan deze avonden zo speciaal mogelijk maken en kunnen niet wachten om iedereen daar te zien!’’

RONDÉ brak door met hun eerste single ‘Run’. Het nummer werd een grote hit en was de eerste van drie 3FM Megahits op rij voor de band. Het debuutalbum ‘RONDÉ’ welke in 2017 verscheen bracht hits voort als ‘City Lights’, ‘Why Do You Care’, ‘Naturally’ en ‘Headlights’.

Voor de single ‘Naturally’ ontving de band in april de Schaal van Rigter voor meest gedraaide single van Nederlandse bodem van het afgelopen jaar op NPO Radio 3FM. De band speelde meerdere uitverkochte clubtours en stond op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Vrienden van Amstel.

RONDÉ Clubtour 2019
Kaarten voor de tour zijn verkrijgbaar via de zalen, bekijk hieronder waar:

09 mei: Doornroosje, Nijmegen
10 mei: Metropool, Enschede
12 mei: De Oosterpoort, Groningen
16 mei: 013 Poppodium, Tilburg
17 mei: Muziekgieterij, Maastricht
18 mei: Hedon, Zwolle
23 mei: Bibelot, Dordrecht
26 mei: Patronaat, Haarlem

Gerelateerd nieuws