BURO2010
  • BLØF: Zing en dein mee met de grootste hits!
    BLØF: Zing en dein mee met de grootste hits!
07/02/19

Tom Odell en BLØF op Royal Park Live

De Engelse singer-songwriter Tom Odell geeft 14 juli een concert op Royal Park Live. Ook BLØF komt naar Paleis Soestdijk op 4 juli. Daarmee is bekend geworden dat er een tweede weekend komt in de reeks Royal Park Live concerten. Eerder bekendgemaakte shows van Gregory Porter, +LIVE+ en Guus Meeuwis waren binnen een mum van tijd uitverkocht. De kaartverkoop van BLØF en Tom Odell op Royal Park Live start maandag 11 februari om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Na de doorbraak met ‘Liefs uit Londen’ scoorden ze sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek zonder Ringen’‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ en recent ‘Zoutelande’. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons en de Popprijs.

Tom Odell werd in 2012 bekend in Nederland door songs als ‘Another Love’ en ‘Grow Old With Me’. Later scoorde hij ook nog hits met ‘Magnetised’ en ‘Real Love’. De Engelse singer-songwriter gaf concerten op Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop en speelde in een uitverkochte AFAS LIVE

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Dit jaar komt er naast het weekend van 4 t/m 7 juli een tweede weekend bij van 11 t/m 14 juli. Het is het vierde jaar op rij dat er een concertserie plaatsvindt op het paleis. In voorgaande jaren gaven ondermeer Sting, Jack Johnson, Elvis Costello, Van Morrison, Damien Rice, Counting Crows, BLØF en Racoon uitverkochte concerten. Bezoekers kunnen het concert combineren met een picknick in de paleistuin en een paleisbezoek. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.

Gerelateerd nieuws