BURO2010
04/12/18

Wulf en HAEVN genomineerd voor Edison Pop

Vanochtend zijn de nominaties voor de Edison Awards bekend gemaakt! Onder andere Wulf en HAEVN zijn genomineerd voor de legendarisch popprijs. Wulf en HAEVN zijn beiden genomineerd in de categorie ‘Beste Pop’. HAEVN heeft daarbij met het album ‘Eyes Closed’ ook een nominatie voor de categorie ‘Beste Album’ te pakken!

De Edisons worden op 11 februari 2019 uitgereikt tijdens het besloten evenement in de Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam.

Wulf – 2018 Single Releases

(Beste Pop)
Jurymotivaties: “Was ‘Mind Made Up’ een toevalstreffer? Dit jaar bewees Wulf van niet. De ervaren singer-songwriter liet in 2018 horen onder druk en in de spotlights te kunnen presteren. Hij vestigde zich met een reeks gevarieerde en radiovriendelijke oorwormen definitief aan het front van het Nederlandse popgilde.”

HAEVN – Eyes Closed

(Beste Pop, Beste Album)
Jurymotivatie: “HAEVN werd in 2016 al genomineerd voor een Edison, maar de band rond zuiderlingen Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen wachtte lang met het uitbrengen van een debuutalbum. Toen ‘Eyes Closed’ in mei eindelijk het licht zag konden gespannen fans opgelucht adem halen: ook op een langspeler werken de warme klanken van HAEVN even ontspannend als betoverend.”

 

Gerelateerd nieuws

Momenteel geen gerelateerd nieuws.