BURO2010
Offerte

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Sjors van der Panne

Sjors van der Panne is, nadat hij 10 jaar geleden echt doorbrak dankzij de tweede plek in The voice of Holland, een gevestigde naam in de muziekwereld. Zijn 20-jarige jubileum als chansonnier van de Nederpop wordt volgend jaar groots gevierd. Hij tourt jaarlijks met zijn eigen muzikanten langs alle theaters van Nederland, stond maar liefst 16 keer in het Amsterdamse Concertgebouw met zijn eigen band en muziek, bracht 5 albums uit en werkte samen met vele grootheden uit de Nederlandse muziek onder wie Frank Boeijen, Jan Dulles, Karin Bloemen, Willeke Alberti, Duncan Laurence en Edsilia Rombley

Nooit eerder was Sjors te boeken voor evenementen en bedrijfsfeesten. Speciaal daarvoor heeft hij een tape-act samengesteld van 30 minuten met een reis door de Nederpop. Denk aan grote hits van De Dijk, The Scene, Van Dikhout, Boudewijn de Groot, Claudia de Breij en natuurlijk Frank Boeijen. Uiteraard komen ook de grote hits van Ramses Shaffy voorbij, één van zijn grote helden. Natuurlijk is een mix met zijn eigen hits ook mogelijk.

Naast de tape-act is Sjors ook nog steeds te boeken met zijn muzikanten. Hij brengt een mooie mix van liedjes die hij ook zingt tijdens zijn vele theatershows: van Franstalige chansons tot de hertaalde songs uit het Frans van zijn laatste album ‘Er is nog zoveel’.

Social media Sjors van der Panne

Video