BURO2010
  • Sjors van der Panne, een stem die raakt!
    Sjors van der Panne, een stem die raakt!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Sjors van der Panne

Sjors van der Panne boeken?

Het is zijn stem en zijn voorkomen, zijn passie voor tekst en muziek en de manier waarop hij daarmee de tijd stil en de wereld naar zijn hand zet. Wie bij een optreden van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten. Om de woorden van Liesbeth List aan te halen: “Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder.”

Zanger Sjors van der Panne overtuigde televisiekijkend Nederland tijdens de 2014-editie van The Voice of Holland. Hiervoor maakte hij al vele vlieguren en won hij de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson in 2008. Zijn televisiedoorbraak en warme aanbevelingen van onder meer Marco Borsato, Cornald Maas, Albert Verlinde en Liesbeth List brachten hem uiteindelijk waar hij echt wilde zijn: in de spotlights van de mooiste schouwburgen en concertzalen.

Direct na The Voice vestigde Sjors een record, door maar liefst tien avonden op te treden in Het Concertgebouw in Amsterdam. Hij zong er de mooiste Nederlandstalige liederen van zijn grote muzikale voorbeelden, waaronder Frank Boeijen en Ramses Shaffy. Het daarvan verschenen live album Klassiekers In Het Concertgebouw werd alom geprezen. Hierna volgde zijn eerste grote tournee langs 80 theaters, waar hij met zijn eigen band zijn eigen werk bracht. Liedjes die Sjors uitbracht op de cd’s Eén Nacht en Met Elkaar. Vervolgens maakte Sjors onderdeel uit van een gezelschap zangers en zangeressen dat met prachtige vertolkingen ode bracht aan tekstdichter Lennaert Nijgh in de voorstelling Een Tip Van De Sluier.

Sjors heeft in de zomer van 2019 wederom een concert in Het Concertgebouw gegeven samen met o.a. Mathilde Santing, Karin Bloemen, Willeke Alberti en Jan Dulles.
Zijn nieuwe album (‘Altijd zo gegaan’) en single gingen gepaard met een succesvolle tour. De focus lag ditmaal op nieuwer werk van o.a. Belinda Meuldijk, Han Kooreneef, Ton Snijders en Frank Boeijen.

In diezelfde zomer stond hij voor het eerst in een uitverkochte grote zaal (2000 mensen) met ‘Mijn Helden’. Zijn eigen show met liedjes van zijn helden, geschreven door zijn helden en met zijn helden. Onder die helden o.a Jan Dulles, die samen met collega 3J Jaap Kwakman voor hem de song ‘Blijf nog even’ schreven, maar ook Willeke Alberti die hij niet alleen als gast ontving bij zijn eigen show, maar ook bij haar twee concerten in Afas Live te gast was. Ook heeft Sjors meegedaan aan het (SBS6) tv-programma ‘Het Mooiste Liedje’. Zijn meest recente album ‘Altijd zo gegaan’ is uitstekend ontvangen op de diverse playlisten in NL en België.

Sjors van der Panne boeken

Wie een concert van Sjors heeft meegemaakt, weet dat zijn zo eigen manier van vertolken harten doet smelten. Daarom is Sjors de ideale zanger/chansonnier voor menige gelegenheid, van trouwplechtigheid tot congres, van huiskamerconcert tot theaterfestival, van diner tot herdenkingsplechtigheid.

Sjors is te boeken met tape, 2 muzikanten (intieme setting) of zijn volledige band (theatersetting). Ook is Sjors te boeken als gastvocalist bij diverse orkesten en binnen het HaFaBra-circuit. 

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Sjors van der Panne. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Sjors.

Voor theaterboekingen en media-optredens kunt u terecht bij George Visser Productions.

Fotocredits: Stefan van Ruijven

Sjors van der Panne boeken

Prijs Sjors van der Panne boeken?

Wilt u Sjors van der Panne boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Sjors van der Panne en de beschikbaarheid van Sjors van der Panne?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Sjors van der Panne. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Sjors van der Panne.

Wilt u andere bekende zangers boeken of inhuren bekijk dan ook de zangers op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape
  • Plug & Play Tape
  • Live met band (2 muzikanten)
  • Fullband (4 muzikanten)
  • Als gastsolist
  • Op aanvraag in andere bezetting

Social media Sjors van der Panne

Twitter

Video

Nieuws Sjors van der Panne