BURO2010
  • Sjors van der Panne boeken
    Sjors van der Panne boeken

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Sjors van der Panne

Sjors van der Panne boeken?

Sjors van der Panne (Voorschoten, 1979) groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez,  Janis Ian, ABBA en heel veel Franstalige muziek. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom.

Knikkende knieën
Om deze droom te verwezenlijken verhuisde Sjors rond zijn twintigste naar Amsterdam. Hij meldde zich aan voor de Open Bak, het uitprobeerpodium van theater De Engelenbak, waar grote namen als Paul de Leeuw en Brigitte Kaandorp ook waren begonnen. Sjors mocht er vijftien minuten vullen en zong met knikkende knieën nummers van Frank Boeijen en Youp van ’t Hek. Men vond het wel mooi wat hij deed, maar het leverde hem niet veel op.

Ontroeren, troosten, blij maken
Twee audities bij de Kleinkunstacademie (tweemaal afgewezen) en een poging het Concours om de Wim Sonneveldprijs te winnen, leerden hem vooral wat hij liever niet meer wilde: voorstellingen maken. Dus maakt Sjors geen voorstellingen, maar geeft hij concerten. Persoonlijke liederen van zichzelf wisselt hij af met de klassiekers van zijn helden van Nederlandse bodem. Sjors wil zijn publiek ontroeren, troosten en blij maken.

The Voice
Zijn droom bleef zijn droom en Sjors volhardde. In 2008 won hij de publieksprijs tijdens het Concours de la chanson en in 2011 bracht hij zijn debuutalbum Eén nacht uit. Na jarenlang optreden voor een relatief klein publiek, besloot Sjors in 2014 mee te doen aan de belangrijkste talentenjacht van de Nederlandse televisie: The Voice of Holland. Met zijn uitzonderlijke stemgeluid en ingeleefde performance ontroerde hij eerst de juryleden en vervolgens heel televisiekijkend Nederland. Tijdens een spannende finale, waarin Sjors een duet zong met zijn grote voorbeeld Frank Boeijen, behaalde hij de tweede plaats.

In 2015/2016 vestigde Sjors een record door maar liefst tien uitverkochte concerten te geven in Het Concertgebouw in Amsterdam. Het daarvan verschenen live album Klassiekers in Het Concertgebouw stond wekenlang hoog in de albumhitlijsten. Inmiddels is zijn tweede album “Met Elkaar” een feit. Op 26 februari 2017 heeft Sjors het eerste exemplaar aan Marco Borsato uitgereikt. In 2018 stond het record op inmiddels 12 uitverkochte concerten.

Na een succesvolle theatertournees met eigen band en de Lennaert Nijgh Tour “Tip van de Sluier”, zal hij vanaf eind september weer in de theaters te zien zijn met zijn vaste begeleiders Hubert-Jan Horrocks en Janos Koolen.  Sjors leeft nog altijd in een wereld vol muziek: Sjors leeft zijn droom!

Sjors van der Panne boeken 

www.sjorsvanderpanne.nl

Interesse in ander entertainment? Klik hier voor het grootste overzicht van entertainment in Nederland.

Prijs Sjors van der Panne boeken? 

Wilt u Sjors van der Panne boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Sjors van der Panne en de beschikbaarheid van Sjors van der Panne?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Sjors van der Panne. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Sjors van der Panne

Wilt u andere bekende zangers boeken of inhuren bekijk dan ook de zangers op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Met piano(+ geluid)
  • Met 2 muzikanten (+ geluid)
  • Met band (4 muzikanten + geluid)
  • Gastsolist

Social media Sjors van der Panne