BURO2010
06/05/10

3FM Megahit voor RIGBY!

“De 3FM Megahit voor de komende week is voor RIGBY met de nummer ‘One Song’. De plaat ondersteunt de campagne van 3FM Serious Request 2009 �Stop Malaria, Play The Music� en is de muziek onder de radio- en televisiecommercials van 3FM Serious Request. De complete opbrengst van de single gaat naar het doel dit jaar.
‘One Song’ heeft voor 3FM een speciale lading. 3FM Music Director Basyl de Groot: “”Het nummer vertelt precies wat we met 3FM Serious Request willen overbrengen. All We Need Is One Song; met het betalen voor één enkel liedje kun je een verschil maken tussen leven en dood. Dan is het extra mooi dat zo’n geweldig nummer gemaakt is door een bandje dat we vanaf het prille begin op 3FM volgen.””
RIGBY was met haar eerste release in eigen beheer meteen 3FM Serious Talent en sleepte vervolgens een platencontract in de wacht. De band treedt met ‘One Song’ in de voetsporen van Novastar. Vorig jaar was zijn nummer ‘Waiting So Long’ het anthem van 3FM Serious Request.
Met Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie dj’s van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.”

Gerelateerd nieuws