BURO2010
06/05/10

40-up! – dansnacht voor 40+

“De 40 gepasseerd? Te groot voor servet, maar lang niet klaar voor de geraniums? Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vriend(inn)en aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan? Dan zijn de dansavonden van 40up de oplossing!
Harry de Winter organiseert ouderwets goede feesten in de Effenaar waarbij 40+-ers kunnen dansen op ‘echte’ muziek. Het is een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten die zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit hun dak gaan.
Met DJ’s, VJ’s en lekker de ruimte om te dansen en extra ruimte waar je gezellig bij kunt kletsen met al die bekenden die je tegen komt op dit feest.
Harry de Winter begon zijn carriere met muziek. Inmiddels ‘’al een paar jaar over de veertig’’ pakt De Winter de draad weer op met zijn concept 40up. Het geheim van de avond; het wereldberoemde cliparchief van Fenno Werkman (bekend van o.a. Popquiz a gogo en de Top 2000 op TV) , waaruit bij elke klassieker “in synch’’ de originele beelden of andere juweeltjes op het grote scherm worden getoverd. De ervaring, repertoirekennis en keuze van de dj’s als Alex van Oostrom en natuurlijk Harry de Winter. Maar de sfeer wordt gemaakt door de bezoekers zelf; veertig en vijftigplussers die eindelijk de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds met de voetjes van de vloer te gaan en een te gekke avond en nacht beleven. Geen halfslachtige, goedbedoelde poging, maar een echte clubavond!”

Gerelateerd nieuws