BURO2010
18/05/10

Agents After All en Buro2010 samen in besloten boekingen en bedrijfsevenementen

 

AMSTERDAM – Agents After All en entertainment- & evenementenbureau BURO2010 zijn onder de naam AAA2010 een intensieve samenwerking gestart op het gebied van besloten boekingen, bedrijfsevenementen en bedrijfsconcerten. Het nieuwe bedrijf wordt daarmee hét exclusieve verkoopkanaal voor de besloten boekingen van vele grote namen als Ilse DeLange, BLØF, Anouk, Caro Emerald, Miss Montreal, Kraak & Smaak, The Opposites en vele anderen. Daarnaast zal AAA2010 in opdracht van bedrijven, overheden, instellingen en particulieren opereren als fullservice evenementen- en organisatiebureau en als producent van besloten bedrijfsconcerten.

Door de krachtige bundeling van ervaring, netwerk en kennis ontstaat voor artiesten een optimale vertegenwoordiging in zowel het openbare- als het besloten boekingscircuit. Ook opdrachtgevers kunnen hun voordeel doen met de nieuwe samenwerking waarbij nu entertainment in de breedste zin kan worden afgenomen. Desgewenst inclusief fullservice evenementenorganisatie en profiterend van het inkoopvoordeel dat AAA2010 biedt bij het inkopen van podia, licht, geluid en diverse grote evenementenlocaties in Nederland.

Bob van der Kolk: ‘Agents After All is een ijzersterk merk in de live industrie met een prachtig roster populaire en kwalitatieve artiesten. Bovendien bestaat het team uit leuke, hardwerkende professionals waar we direct een klik mee hadden. We geloven er beiden heilig in dat de ‘human factor’ een hoofdrol speelt in onze business en dat we door deze samenwerking een synergie zullen creëren die artiesten en opdrachtgevers bijzonder zullen waarderen. De slogan ‘wij zijn zo goed als onze artiesten’ spreekt ook mij erg aan en zorgt ervoor dat we de lat hoog zullen blijven leggen’.

Volgens Henkjan Onnink is de samenwerking voor Agents After All veel meer dan een verbreding van het eigen netwerk. ‘Met AAA2010 kunnen we onze artiesten en klanten nog meer bieden dan we al deden. In AAA2010 smelten jarenlange ervaring met het boeken en programmeren van artiesten in clubs en op festivals samen met het organiseren en programmeren van evenementen en concerten voor het bedrijfsleven’.

De samenwerking tussen beide bedrijven ligt voorlopig op het vlak van boekingen en het programmeren en organiseren van evenementen. We willen met hard werken eerst een goede fundering leggen voor AAA2010. Maar het spreekt voor zich dat we alle mogelijkheden binnen onze samenwerking intensief, gaan onderzoeken’, aldus Bob van der Kolk.

AAA2010 houdt kantoor in het pand van Agents After All in Amsterdam.
BURO2010 blijft tevens werkzaam vanuit haar hoofdvestiging in Almere.

 

———————————————————————————————————–

 

BURO2010 is een ervaren entertainment- & boekingskantoor en tevens een fullservice evenementen- en organisatiebureau dat evenementen creëert, organiseert en produceert. Daarnaast adviseert BURO2010 bedrijven en merken die BN-ers willen inzetten ten behoeve van radio/televisie commercials, reclamecampagnes, endorsements, voice-overs en acties via internet of retail.

 

Het team van BURO2010 staat onder leiding van Bob van der Kolk, Gerard van der Kolk en Natalie Schipper. www.buro2010.nl

 
AGENTS AFTER ALL is een toonaangevend boekings- en managementskantoor voor gerenommeerde en talentvolle artiesten, bands, cabaretiers en dj’s. Het team van AAA heeft in combinatie met haar overige partners AAA Theater, Topbillin, The Missing Sync en Pennies From Heaven in vijf jaar haar indrukwekkend netwerk uitgebouwd. Dat bestrijkt zowel het live circuit met clubs, theaters en festivals als merken, reclamebureau’s, muzekuitgeverijen en platenlabels. AAA is verder samen met BLØF verantwoordelijk voor het tweedaags festival Concert at SEA

 

Het team van AAA staat onder leiding van Coen ter Wolbeek, Lesley Grieten en Henkjan Onnink. www.agentsafterall.nl

Gerelateerd nieuws