BURO2010
12/06/17

Angela groothuizen beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs)

Aankomen donderdag wordt Angela Groothuizen ook in haar hometown Alkmaar beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs).

Naast haar reguliere optredens als presentatrice, zangeres, coach en jurylid is Angela dus ook te boeken als ‘babs’.

Angela: “Tijdens jouw trouwceremonie sta ik stil bij het verhaal van jullie liefde: hoe, waarom en met name voor altijd. Alle belangrijke dingen die verteld moeten worden op zo’n moment. Ik ben beëdigd als trouwambtenaar, dus ik kan je ceremonieel-, maar ook écht officieel trouwen.

Er mag gelachen worden, hardop of alleen met een glimlach, maar er mag ook een traantje gedroogd worden. Het is immers een speciale dag en iedereen heeft een eigen verhaal met hoogte- en dieptepunten. Sommige verhalen zijn een beetje verdrietig en ik ben er, geloof ik, goed in om het verdriet te benoemen en het een plek te geven tijdens de ceremonie.

Gelukkig zijn de meeste verhalen prachtig en inspirerend. Als ik je trouwambtenaar word dan hebben we vooraf een lang gesprek waarin ik alles wil weten over jullie liefde. Jullie verhaal. Ik schrijf dat uit en zorg dat het een verhaal wordt waarin jij je zelf herkent en waar het publiek om kan grinniken.

Mocht er behoefte aan zijn… ik kan ook iets zingen. Ik heb veel liedjes waar je uit kunt kiezen, maar ook een lied op maat met een speciaal geschreven tekst is mogelijk.

Het is jouw dag en alles kan. Het moet een onvergetelijke dag zijn. Iets waar je blij aan terug denkt. Ik vind het een enorme eer als ik daar een onderdeel van kan uitmaken en ik zorg dat het een onvergetelijke ceremonie wordt.

Liefs, Angela

Gerelateerd nieuws