BURO2010
22/11/16

Anouk en Tom Odell op Concert at SEA

Anouk en Tom Odell op Concert at SEA

Anouk en Tom Odell zijn toegevoegd aan de line-up van Concert at SEA en ook Bökkers en Teske zijn er bij op het festival op de Brouwerdam. Dit werd vanmorgen in het Algemeen Dagblad bekend gemaakt.

Voor Anouk is Concert at SEA het eerste festival wat is bekendgemaakt voor komende zomer. Vorige week werd al bekend dat Kensington, Racoon, Broederliefde en organisator BLØF op het Zeeuwse festival spelen, 30 juni en 1 juli 2017.

Donderdag 24 november om 10:00 uur start de kaartverkoop van weekendkaarten en overnachtingsarrangementen via www.concertatsea.nl. Het festival was afgelopen jaar in recordtempo uitverkocht.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland met 40.000 bezoekers per dag. Het is tevens het paradepaardje van BLØF, die het festival in 2017 voor de twaalfde keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

The post Anouk en Tom Odell op Concert at SEA appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws