BURO2010
03/03/16

BLØF 10 juli op Paleis Soestdijk

BLØF geeft op zondag 10 juli een concert in de tuin van Paleis Soestdijk. De aankondiging is de tweede show in de reeks van zomeravondconcerten onder de noemer ‘Royal Park Live’. Het concert van Damien Rice op 7 juli raakte vorige week in 1,5 uur uitverkocht.

De kaartverkoop van BLØF start vrijdag 4 maart om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

BLØF

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen twintig jaar uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens.

Het is voor het eerst dat er een grootschalig popconcerten worden georganiseerd met de sprookjesachtige setting van Paleis Soestdijk als achtergrond. De Koninklijke residentie, welke werd geopend in 1678, is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.

Onder de noemer ‘Royal Park Live’ is het publiek vanaf 17:00 uur welkom in de paleistuin en staan er verschillende voorprogramma’s op het podium. Uniek aan de concertreeks is de mogelijkheid om het paleis daadwerkelijk te bezoeken en om te picknicken in het park.

NPO Radio 2 presenteert
BLØF – Royal Park Live
Paleis Soestdijk
zondag 10 juli 2016

Staanplaatsen en zitplaatsen op de tribune gaan op vrijdag 4 maart om 10:00 uur in de verkoop via www.royalparklive.nl. Via de website zijn ook picknickboxen en een paleisbezoek bij te boeken.

Gerelateerd nieuws