BURO2010
11/09/13

BLØF en Nielson verzorgen titelsong van de film ‘Mannenharten’

BLØF en Nielson zijn samen de studio ingedoken voor het titelnummer van de Nederlandse film MANNENHARTEN. De film verschijnt op 28 november.

De film

MANNENHARTEN is een all-star romantische komedie over mannen op zoek naar ware liefde. De gelijknamige titelsong wordt eveneens door mannen gemaakt; de vier heren van BLØF en Nielson zijn samen de studio ingedoken voor het titelnummer. Een eerste fragment is te horen in de filmtrailer, die op 11 september in bijzijn van cast in première gaat in Pathé Tuschinski.

De volledige song en bijbehorende clip verschijnen later deze maand.

Bløf’s Peter Slager:

Het was niet de eerste keer dat we de titelsong voor een speelfilm mochten schrijven, toch was deze weer heel anders. De samenwerking met Nielson was voor ons heel verfrissend en inspirerend, en heeft een titelsong opgeleverd die we zonder elkaar vermoedelijk nooit gemaakt zouden hebben. Prachtig om te doen!”

Nielson vult enthousiast aan:

“Voor mij is het helemaal nieuw en superspannend om onze song straks aan het eind van zo’n grote film in een bioscoopzaal te horen!

Ook MANNENHARTEN producent Alain de Levita van NL Film (o.a. ELLIS IN GLAMOURLAND, DE STORM, ALLE TIJD, TAPED) is trots:

“BLØF en Nielson zijn voor mij de gedroomde artiesten voor de titelsong. Met dit prachtige nummer is de film helemaal af. Sterren cast, sterke regie, goed script en nu ook nog een hele vette titelsong.”

De grootste romantische komedie van deze winter wordt bevolkt door onder anderen Daan Schuurmans, Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger, Georgina Verbaan, Teun Kuilboer, Katja Herbers, Fabian Jansen, Hadewych Minis, Jon van Eerd, Liliana de Vries en Sanne Vogel. MANNENHARTEN is geregisseerd door Mark de Cloe.

Gerelateerd nieuws