BURO2010
04/04/17

BLØF geeft concert op Paleis Soestdijk

BLØF geeft op donderdag 6 juli een concert in de tuin van Paleis Soestdijk. Dit is het laatste optreden dat bekend is gemaakt in de reeks Royal Park Live concerten begin juli. Eerder werd al de komst van Van Morrison, Racoon en Doe Maar bevestigd. Alleen voor Doe Maar zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. De kaartverkoop van het concert van BLØF start donderdag 6 april om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

“Vorig jaar mochten wij al te gast zijn op Royal Park en het is een hele bijzondere plek om te spelen. Toen gaven we tijdens het concert in de paleistuin al aan graag terug te komen. We hebben er dan ook heel veel zin in, om met ons nieuwe album ‘Aan’ op zak, weer een concert te geven.”, aldus zanger Paskal Jakobsen.

BLØF wordt door velen gezien als de grootste popband van Nederland met hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. In de carrière van meer dan twintig jaar ontving de band talloze awards, speelde uitverkochte shows in de Ziggo Dome en stampte haar eigen festival Concert at SEA in Zeeland uit de grond. Op 19 mei komt het nieuwe album ‘Aan’ uit van de band waarvan eerste single ‘Wereld van Verschil’ met Typhoon inmiddels veelvuldig te horen is op de radio.

Na het succes van vorig jaar met concerten van o.a. Damien Rice, BLØF en Counting Crows worden er opnieuw grootschalige popconcerten georganiseerd   met de sprookjesachtige setting van Paleis Soestdijk als achtergrond. De voormalige Koninklijke residentie, welke werd geopend in 1674, is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana. Onder de noemer ‘Royal Park Live’ is het publiek vanaf 17:00 uur welkom in de paleistuin en staan er verschillende voorprogramma’s op het podium. Via de website is het mogelijk het zomeravondconcert te combineren met een picknick in de paleistuin,  een paleisbezoek en Toscaans diner in de paleistuin.

BLØF
Royal Park Live
Paleis Soestdijk
donderdag 6 juli 2017

Tickets via www.royalparklive.nl

Gerelateerd nieuws