BURO2010
30/10/12

BLØF in Ziggo Dome live op TV te zien bij Ziggo!

Het jubileumconcert dat BLØF aanstaande zaterdag 3 november geeft in de Ziggo Dome wordt uitgezonden op TV. Klanten van Ziggo kunnen deze primeur van een integrale uitzending van het concert vanaf 20.30 uur zien op kanaal 11.
Het concert is met een live stream ook op internet (http://www.ziggobloflive.nl) en via de Ziggo TV app op tablet of smartphone in en rond het huis te zien en te horen.

 

Het concert in de nieuwe concerthal in Amsterdam ter ere van het 20-jarig jubileum van de groep is met 17.000 bezoekers uitverkocht.

20 Jaar BLØF is een mooi hoogtepunt in de geschiedenis van de Zeeuwse band. Een geschiedenis waarin een stel vrienden die repeteerden in een oude schuur uitgroeide tot één van de meest populaire groepen in Nederland. In de Ziggo Dome komen alle hits van de afgelopen 20 jaar voorbij.

‘Beleving’ is een belangrijk aspect van de Ziggo-diensten. Muziek speelt hierin een essentiële rol. Dat men dingen wil ervaren, beleven en vervolgens die belevenis of ervaring delen met hun vrienden, realiseert Ziggo dit door het gebruik van haar diensten overal mogelijk te maken. Inhoudelijk doet Ziggo dit door onder andere het beleven van muziek in allerlei vormen mogelijk te maken. Het bijwonen van optredens in de Ziggo Dome en Club Ziggo, het luisteren en kijken naar muziek via Ziggo Xite en via Ziggo interactief met een grote collectie muziekvideo’s. Of via streaming muziek en de bijbehorende apps. Met het live uitzenden van concerten in de Ziggo Dome is de cirkel rond.

 
Wil je BLØF voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws