BURO2010
19/09/12

BLØF krijgt eerste Radio 2 Mijlpaal-prijs

BLØF krijgt 28 oktober als eerste de nieuwe Radio 2 Mijlpaal-prijs. De band viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en dat is voor de publieke muziekzender aanleiding om BLØF te eren vanwege hun bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. De uitreiking van de Radio 2 Mijlpaal-prijs wordt omlijst met een uniek BLØF-concert, waarbij de luisteraars van Radio 2 de setlijst voor het optreden samenstellen.

Het Radio 2 Mijlpaal-concert vindt plaats op 28 oktober van 16.00 tot 18.00 uur in de kleine popzaal van het Ziggo Dome. Met dit concert wordt deze zaal officieel in gebruik genomen. Het Radio 2 Mijlpaal-concert wordt live uitgezonden op Radio 2. Op zaterdag 10 november wordt het concert ook uitgezonden op TV.

Via Radio2.nl kunnen luisteraars aangeven welke nummers BLØF moet spelen. Uit alle suggesties wordt de setlijst samengesteld. Toegangskaarten voor het concert kunnen alleen worden gewonnen via Radio 2.

De Radio 2 Mijlpaal-prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een artiest of een band die een grote bijdrage levert aan de hedendaagse popmuziek. De winnaar van de Mijlpaal krijgt, naast een kunstwerk, een speciaal concert. Radio 20-Zendermanager Kees Toering: Voor ons is het een organische opvolger van het Radio 2 Gala van het Nederlandse Lied. Met de Radio 2 Mijlpaal-prijs willen we elk jaar een muzikale prestatie van een Nederlandse band of artiest eren. Ik denk dat we met BLØF een droomstart maken met de nieuwe radioprijs. Het is belangrijk om extra aandacht te besteden aan het Nederlands product.

Voor meer informatie: www.radio2.nl

 

 
Wil je BLØF voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws