BURO2010
02/02/13

BLØF maakt nieuwe versie ‘Zaterdag’ voor NCRV’s Cappucino

Na 700 afleveringen krijgt NCRV’s Cappuccino een nieuwe versie van het openingslied Zaterdag, speciaal geschreven en opnieuw gearrangeerd voor het populaire Radio 2 -programma door Bløf. Dat heeft Paskal Jakobsen zojuist bekendgemaakt op Radio 2. Op zaterdag 16 februari speelt Bløf de nieuwe versie van Zaterdag live bij Jurgen van den Berg in de Cappuccino-studio.

 

Elke zaterdagochtend om negen uur horen honderdduizenden luisteraars van NCRV’s Cappuccino het openingslied. Het nummer is, sinds de eerste keer op 8 januari 2000, de opener van het programma. Paskal Jakobsen, zanger van BLØF: ‘We vinden het erg bijzonder dat Zaterdag al zo lang wordt gebruikt. Daarom zijn we bij hoge uitzondering ingegaan op het verzoek om voor een nieuwe versie de tekst aan te passen.

Cappuccino-presentator Jurgen van den Berg :‘Als makers denken we constant na over ons programma. We hebben wel eens gedacht aan iets anders in de plaats van BLØF’s‘Zaterdag’, maar eigenlijk was er niets dat zo goed bij de zaterdagmorgen past. Ik krijg er elke keer weer energie van wanneer ik het nummer hoor.

 

Wil je BLØF voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws