BURO2010
  • BLØF: Zing en dein mee met de grootste hits!
    BLØF: Zing en dein mee met de grootste hits!
30/05/18

BLØF nodigt inwoners Zoutelande uit voor Concert at SEA

BLØF nodigt het gehele dorp Zoutelande uit voor Concert at SEA. De 1631 inwoners ontvangen deze week een brief waarmee ze een gratis kaart voor donderdag 28 juni kunnen verzilveren. De spontane actie is bedoeld om het succes van de nummer 1-hit ‘Zoutelande’ met de inwoners van het Zeeuwse dorp te vieren.

Het liedje ‘Zoutelande’ leverde BLØF de grootste hit op van haar carrière. Het liedje stond tien weken op nummer 1 in de Nederlandse Top 40 en voerde ook zes weken de hitlijst aan in België, wat meteen de doorbraak van de band aldaar betekende.

De band meldt in de brief, die deze week in samenwerking met de gemeente Veere in de bus valt bij de inwoners:

“Cameraploegen vanuit heel het land kwamen naar Zoutelande op zoek ‘naar het gammele strandhuis’. Fans boekten spontaan een weekend weg naar het dorp om kennis te maken met de sfeer. Het liedje was maandenlang niet van de radio te slaan, of stond op repeat in de lokale Zoutelandse horeca. Graag willen we dit succes met jou als inwoner vieren, of het enigszins met je goedmaken als je het liedje niet meer kan aanhoren. We nodigen daarom het gehele dorp Zoutelande uit om gratis naar Concert at SEA te komen, op donderdag 28 juni.”

Zoals elk jaar lanceert BLØF ook een eigen bier op festival Concert at SEA. Dit jaar is dat het frisse bier ‘Zoutelande Blond’.

In Nederland staat er voor BLØF een drukke festivalzomer op het programma waaronder het eigen festival Concert at SEA. Op 14 en 15 december sluit de band het jaar af met concerten in Rotterdam Ahoy en op 30 november geeft de band een show in de Antwerpse Lotto Arena.

 

Gerelateerd nieuws