BURO2010
31/10/12

BLØF ontvangt postzegels ter ere van 20 jarig jubileum!

Ter ere van het 20-jarig jubileum van BLØF geeft PostNL een speciaal postzegelboekje uit. Vandaag namen de bandleden van BLØF in Ziggo Dome, het eerste exemplaar van dit bijzondere boekje aan uit handen van Yme Pasma van PostNL.

 

Centraal in het postzegelboekje staan de tien albums die BLØF inmiddels heeft uitgegeven, waaronder Blauwe Ruis,Umoja en Alles Blijft Anders. Daarnaast bevat het boekje postzegels met fotos van de bandleden, gemaakt door Anton Corbijn en bevat het boekjes ook fotomateriaal van Stefan Schipper.

Het boekje bevat in totaal vijftien postzegels en is verkrijgbaar voor Euro 9,95, zolang de voorraad strekt, via www.postnl.nl/blof en in Ziggo Dome tijdens het concert op 3 november 2012. De geldigheid van de postzegels voor de frankering is onbepaald. Van de opbrengst gaat 20% naar het UMOJA Fonds van BLØF. Het fonds richt zich vooral op financiële steun aan duurzame energie- en waterprojecten in Afrika, Azië en Latijns Amerika.

 

Wil je BLØF voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws