BURO2010
29/10/12

BLØF ontvangt Radio 2 Mijlpaal prijs!

De Zeeuwse band BLØF kreeg zondag de allereerste Radio 2 Mijlpaal Prijs, voor hun bijdrage aan de Nederlandse popmuziek.

 

‘Je zou bijna zeggen dat ze de prijs speciaal voor ons in het leven hebben geroepen’, zegt bassist Peter Slagerin dagblad Sp!ts. ‘Een heel grote eer om als eerste de prijs te krijgen’, gaat toetsenist Bas Kennis verder. ‘We behoren in Nederland tot de top, dat kan ik simpelweg niet ontkennen. Maar het is zeker niet zo dat wij dat ook continu willen benadrukken.

Zanger Paskal Jakobsen vindt dat nog moet blijken wat voor waarde de prijs heeft. “Maar gezien het cachet waarmee het gebracht wordt, belooft het toch wel een bepaalde waarde. Het doet me dan ook echt wat dat we deze prijs hebben gekregen.’

‘Het is ook zeker geen eindpunt, maar eerder een nieuw startpunt. We blijven gewoon doorgaan, zijn al bezig met een nieuw album en vanaf februari gaan we het theater weer in voor een tour van ruim vier maanden.’ Volgens drummer Norman Bonink krijgt de band nieuwe energie door de prijs. ‘Het is een motivatie om door te gaan. Dit is veel te leuk om te doen, dus daar wil ik graag oud mee worden.’
Wil je BLØF voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws