BURO2010
24/12/17

BLØF sluit jaar af in uitverkocht Paradiso met Gouden Plaat voor Typhoon

Gisteravond mocht BLØF een Gouden Award in ontvangst nemen voor de single Wereld van Verschil. Dit betekent dat van de single meer dan 20.000 units zijn verkocht. 

‘Wereld Van Verschil’ is een samenwerking tussen BLØF en Typhoon en is de eerste single van het in dit jaar verschenen album Aan. De band overhandigde de award aan Typhoon op het podium van Paradiso. Paskal Jakobsen; ‘Het was prachtig om het jaar 2017 af te sluiten met onze traditionele serie Paradiso concerten. Als we dan dat succes kunnen vieren door onze muzikale vriend Typhoon een gouden plaat te kunnen overhandigen voor onze samenwerking op de single ‘Wereld Van Verschil’ is dat iets om heel trots op te zijn’. 

BLØF sloot gisteren in de Paradiso een uitgekochte clubtour af en zal op 10 maart in een eveneens uitverkochte Ziggo Dome spelen. Tevens is afgelopen donderdag het festival van de band ‘Concert at SEA’ in anderhalf uur uitverkocht. Concert at SEA zal op 28, 29 en 30 juni plaatsvinden op de Brouwersdam in Zeeland met optredens van onder andere Sting, Alanis Morissette en uiteraard BLØF zelf.

The post BLØF sluit jaar af in uitverkocht Paradiso met Gouden Plaat voor Typhoon appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws