BURO2010
05/09/18

Ahoy Show BLØF uitverkocht!

De show van BLØF op 15 december in Rotterdam Ahoy is uitverkocht! De band speelt dit jaar maar liefst twee keer in Ahoy. Door succes groot succes is er een extra show toegevoegd. Voor deze show op 14 december zijn nog enkele tickets beschikbaar via www.ikbenblijdatjehierbent.nl 

Bijna twintig jaar geleden stond de band voor het eerst in Ahoy, toen in het decor van ‘Vrienden van Amstel’. Die show met ondermeer ‘Liefs Uit London’ markeerde het startpunt van hun succesvolle carrière. In 2005 gaf BLØF hun laatste eigen concert in Rotterdam Ahoy.

AAN
Het album ‘AAN’ van BLØF heeft al een tijdje terug de gouden status bereikt. De plaat is meer dan 20.000 keer verkocht. ‘AAN’ is inmiddels alweer het twaalfde studioalbum van de band. BLØF zal naast hun grote hits ook hun laatste wapenfeit spelen; Zoutelande, de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Mega Top 50. De hit met Geike Arnaert heeft hits zoals ‘Rood’ van Marco Borsato en ‘Het Is Een Nacht’ van Guus Meeuwis achter zich gelaten op basis van een puntensysteem.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek zonder Ringen’, ‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ en recent ‘Zoutelande’. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Gerelateerd nieuws