BURO2010
19/03/19

BURO2010 boekingspartner internationale artiesten/bands

PERSBERICHT 19 MAART 2019

BURO2010 EXCLUSIEVE BOEKINGSPARTNER INTERNATIONALE ARTIESTEN/BANDS

Unieke samenwerking met GLP en Music Without Borders

Almere –BURO2010 is geselecteerd als exclusieve boekingspartner voor de besloten boekingen (bedrijfsfeesten) van vele bekende internationale artiesten en bands, zoals o.a. Al McKays Earth Wind and Fire Experience, Kool & The Gang en Kid Creole & The Coconuts.
Het roster van deze nieuwe internationale divisie van BURO2010 bevat onder anderen ook Chico & The Gypsies (founder of The Gypsy Kings), Milli Vanilli (Fab Morvan), CB Milton en binnenkort vele andere artiesten/bands.

BURO2010 zal de pro-actieve sales voor haar rekening nemen, GLP is worldwide agency en Music Without Borders (Mark van den Bergh) zal de logistiek en het tourmanagement voor deze bijzondere boekingen verzorgen.

Bob van der Kolk (Buro2010): “het valt soms niet mee om een grote finale-act te programmeren op een bedrijfsfeest. Steeds vaker zijn de grote Nederlandse namen bezet op festivals, druk in het theater, of om andere redenen minder frequent beschikbaar”. Door deze samenwerking wordt het relatief eenvoudig om een internationale top-act te boeken en naar Nederland te halen, bovendien zijn deze acts regelmatig al in NL te vinden. In dat laatste geval ontstaat een nog aantrekkelijkere propositie waarin vlucht-, hospitality- en hotelkosten al betaald zijn, of gedeeld kunnen worden.”

De komende maanden zullen wij diverse andere internationaal bekende artiesten/bands presenteren binnen deze samenwerking. Het betreft stuk voor stuk artiesten/bands die vele miljoenen platen hebben verkocht, talloze awards in de wacht hebben gesleept en nog steeds zeer bekend en geliefd zijn met hun hits bij het huidige publiek; perfect geschikt dus voor een feestelijke finale van een mooi bedrijfsfeest of ander besloten businessevent.

Voor informatie en boekingen: info@buro2010.nl – 036-7600140 – www.buro2010.nl

Artiesten boeken BURO2010 Internationale artiest boeken Boek internationale artiest

Gerelateerd nieuws