BURO2010
10/03/19

Buro2010 start divisie voor YouTubers & Influencers: Alpaca Agency

Logo Alpaca Agency
PERSBERICHT – 11 MAART 2019

De sterk toegenomen vraag naar YouTubers, Influencers en Vloggers – op zowel live events als in campagnes – heeft BURO2010 doen besluiten een aparte divisie op te richten: Alpaca Agency

Alpaca Agency richt zich op drie pijlers t.w. Live Performance, Viral Branding en Concepts.

Live Performance – Het boeken van YouTubers/Influencers/Vloggers en andere new generation artists op live evenementen (meet & greets, q&a’s, fotomomenten, performances).

Viral Branding – YouTubers/Influencers/Vloggers inzetten in online marketingcampagnes/activaties voor merken, bedrijven en instellingen (creatie, productie en distributie van doelgerichte content met een hoog bereik).

Concepts – Conceptontwikkeling met/door YouTubers/Influencers/Vloggers (live-entertainmentconcepts en online activaties).

Alpaca Agency werkt voor bedrijven, merken, eventorganisatoren en programmeurs, maar ook voor (en met) contentcreators en reclamebureaus.

Alpaca Agency: powered by BURO2010
Alpaca Agency is ‘powered by’ BURO2010 en gaat vanuit het MediaPlaza in Almere zich verder focussen op deze creatieve groeimarkt. Jeffrey Plaggenburg is onlangs aangetrokken om deze divisie verder uit te bouwen.

Pand Media Plaza Almere

Voor de redactie:

Meer informatie: Bob van der Kolk – info@buro2010.nl – 036-7600140 – www.buro2010.nlwww.alpaca-agency.nl (coming soon)

Gerelateerd nieuws