BURO2010
02/10/17

CREATIEVE SAMENWERKING BURO2010 & KEES JANSSEN THEATRE PRODUCTIONS

– PERSBERICHT –

CREATIEVE SAMENWERKING BURO2010 & KEES JANSSEN THEATRE PRODUCTIONS 

Per 1 oktober 2017 gaan artiesten- en Evenementenbureau BURO2010 en Kees Janssen Theatre Productions (KJTP) een strategische- en creatieve samenwerking aan.

Kees Janssen is al meer dan 30 jaar creatief producent en managementkantoor van vele (voormalig) Cirque du Soleil acts voor zowel de Nederlandse- als Belgische markt. Het betreft hier zeer bijzonder, visueel aantrekkelijk, en kwalitatief entertainment (vaak internationaal) uit diverse artistieke genres zoals circus, acrobatiek, muziek, animatie en dans. Daarnaast staat KJTP voor het maken van creatieve concepten waarbij theateracts als metaforen diepgeworteld in de verhaallijn van het programma worden verwerkt als live-communicatie.

BURO2010 is het officiële entertainmentboekingsbureau van vele bekende artiesten, popgroepen, bands, dj’s, sprekers en tv-koks. Daarnaast creëert BURO2010 zakelijke- en feestelijke evenementen in opdracht van merken, bedrijven, instellingen, overheid en particulieren.

Vanuit Co-Creatie gaan beide partijen per 1 oktober intensief samenwerken en hun krachten bundelen: BURO2010 als salesoffice van deze acts/shows en als Evenementenbureau voor de totaalorganisatie rondom deze acts, producties en vaak hele events. KJTP als creatief producent, management en scout van nieuwe en bestaande visuele- en theatrale entertainmentvormen met een verhaal, functie én de wowfactor!

Kees Janssen – KJTP: “Steeds vaker vraagt de markt om écht onderscheidend entertainment. Een vorm van live-communicatie die ingezet kan worden om het merk, concept of thema direct te versterken. Uiteraard altijd in lijn met de identiteit, cultuur en het DNA van de opdrachtgever of het betreffende product/merk. Deze (vaak internationale) ‘pareltjes’ kunnen losse acts zijn, voor de opening van een event, ter ondersteuning van een productintroductie, of als onderbreking van een beurs of congres. Maar ook creëert deze samenwerking gehele theatrale shows, verhaallijnen en zelfs langlopende entertainmentproducties voor de live industrie en Leisure markt. BURO2010 is dé partij in Nederland om ook dit segment te gaan aanbieden.”

Bob van der Kolk – BURO2010: “wij zijn al erg trots op onze bestaande portfolio met acts en artiesten, maar het oogstrelende visuele- en multidisciplinaire entertainment van KJTP is een artistieke niche die wij onze klanten maar wat graag gaan aanbieden. Ook voor events is het een verrijking van het bestaande aanbod en een bron van inspiratie qua eventconcepting. Zo creëren we nog meer ‘Moments to remember’.”

De samenwerking tussen BURO2010 en KJTP zal vanuit kantoor MediaPlaza in Almere worden vormgegeven.

Almere – 1-10-2017

Bob vd Kolk – BURO2010 036-7600140 / bob@buro2010.nl / www.buro2010.nl

Kees Janssen – KJTP (0)578-561338 / keesjanssen@theatreproductions.nl

Goddes of Cristal Glass: oogverblindend zuiver!

Goddess of Cristal Glass

Bath Tub Act boeken

Bath Tub – act

Gerelateerd nieuws