BURO2010
15/07/14

De Sjonnies & Bennie Solo op Vierdaagsefeesten Nijmegen

Voor het eerst in 4 jaar zijn De Sjonnies weer te bewonderen in de stad waar het allemaal begonnen is: Nijmegen, stad van de 4-daagse. En juist tijdens deze 4-daagse vind dit historisch optreden plaats en dan nog op één van de leukste evenementen tijdens deze 4-daagseweek, op roze woensdag. Hoewel De Sjonnies na het vertrek van zanger Ronnie Ruysdael onder leiding van Friso Ruysdael actief bleven, speelden ze voor het laatst in 2010 in Nijmegen, toen ook tijdens de Vierdaagsefeesten. Daarna was de band nog regelmatig op diverse podia te zien, maar niet meer in thuisstad Nijmegen.

ROZE WOENSDAG LUIDT NIEUWE FASE IN
Maar dit jaar is alles opeens weer anders. Konstantijn Ruysdael, gitarist en liedjesschrijver, keert na een afwezigheid van 4 jaar terug bij De Sjonnies en als zanger wordt de in Nijmegen al even wereldberoemde zanger/entertainer Bennie Solo aangetrokken. En opeens staan De Sjonnies weer in het middelpunt van de belangstelling. Het nieuwe supertrio is vast van plan heel Nederland opnieuw te gaan veroveren en net als 20 jaar geleden wordt Nijmegen gezien als de uitvalsbasis.

ROZE WOENSDAG PAST BIJ DE SJONNIES ALS EEN HANDSCHOEN
Het is niet toevallig dat juist tijdens de roze woensdag de revival van De Sjonnies gestalte krijgt. Want waar anders is de feestmuziek van De Sjonnies beter op zijn plaats dan tijdens dit supervrolijke evenement met uitgelaten en uitgedoste mensen? Zanger Bennie Solo staat al jaren geprogrammeerd tijdens dit evenement en voelt zich er als een vis in het water. Het dreigt een spectaculair optreden te worden, veel fans van het eerste uur zullen aanwezig zijn als om 17.15 het feest losbarst op het podium aan het Hertogplein. Het is een aanrader voor iedereen die eens een keer ongedwongen uit zijn dak wil gaan. En zoals De Sjonnies wel vaker roepen: breng gerust je schoonmoeder mee!

Gerelateerd nieuws