BURO2010
16/04/13

De Sjonnies: Nieuw bij AAA2010!

De Sjonnies staan meer dan 20 jaar aan de top van het Nederlandse feestcircuit, volgens sommigen hebben ze het feestrepertoire zelfs uitgevonden. De karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid is vaak gekopieerd maar zelden tot nooit overtroffen. “Dans je de hele nacht met mij”, “Blauw van de sangria”, “Japapa”, “Roos in je blonde haren”, “Helemaal los”; een kleine greep uit de bijna oneindige reeks succesnummers van De Sjonnies.

Maar nog meer dan aan hun plaatsuccessen heeft de band zijn reputatie te danken aan de live-optredens. Geen band in Nederland weet in korte tijd de zaal zo op zijn kop te zetten als De Sjonnies. Anno 2013 brengen Friso Ruysdael, Konstantijn Ruysdael, Tommie Transvaal en Paddo een geheel vernieuwde show gebaseerd op de uiterst herkenbare, alom vertrouwde Sjonnies-sound. Een concert van De Sjonnies is een belevenis, de beste (eigen) feestnummers worden gecombineerd met een perfecte humoristische liveshow

De Sjonnies Showfacts
-Tape optreden (Live zang/bas/gitaar)
-Speelduur 1 x 40 min.
-Inclusief technicus en monitor/A-set en backdrop

De Sjonnies zijn per heden exclusief te boeken bij AAA2010. Voor meer informatie en boekingen: info@aaa2010.nl of bel 020 – 7600312.

Gerelateerd nieuws