BURO2010
14/02/18

Extra show BLØF op 14 december in Rotterdam Ahoy

BLØF speelt dit jaar twee keer in Rotterdam Ahoy. De band heeft een extra show toegevoegd op 14 december. Voor de show van 15 december die zaterdag in de verkoop is gegaan zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. De band speelt naast de grote hits ook de huidige nummer-1 hit ‘Zoutelande’. De kaartverkoop voor de extra show op 14 december is direct gestart via www.ikbenblijdatjehierbent.nl

“Wat te gek om te zien dat onze terugkeer naar Rotterdam Ahoy zo goed ontvangen wordt. We hadden nooit durven dromen dat we na een paar dagen al een tweede show kunnen aankondigen. Het worden twee mooie avonden 14 en 15 december!”, aldus zanger Paskal Jakobsen.

image006

Bijna twintig jaar geleden stonden ze voor het eerst in Ahoy, toen in het decor van ‘Vrienden van Amstel’. Die show met ondermeer ‘Liefs Uit London’ markeerde het startpunt van hun succesvolle carrière. In 2005 gaf de band voor het laatste een eigen concert in Rotterdam Ahoy.

Het concert van 10 maart in de Ziggo Dome is al maanden uitverkocht, en door de recente nummer-1 hit ‘Zoutelande’, een samenwerking met de Belgische zangeres Geike Arnaert is er een enorme vraag naar kaarten om de band live te zien. Naast de tweede show in Ahoy Rotterdam heeft de band vandaag ook een extra show voor de Belgische fans aangekondigd. Op 8 december geeft de band een concert in AB Brussel, de kaarten zijn direct in verkoop gegaan. BLØF heeft met ‘Zoutelande’ in Belgie ook een grote hit te pakken en de band speelt voor uitverkochte zalen.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek zonder Ringen’, ‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ en recent ‘Zoutelande’. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Gerelateerd nieuws