BURO2010
19/08/17

GOUDEN AWARD WILLEM GUNNEMAN

Zanger Henk Dissel is niet meer weg te denken uit de vaderlandse hitlijsten. De sympathieke zanger scoort hit na hit en trekt avond aan avond volle zalen. Henk’s liedjes worden steevast geschreven door theatermaker Willem Gunneman. Deze week bereikte ‘Een Bom’, dankzij 3 miljoen streams, de gouden status.

Liedjes als ‘Een Bom’, ‘Lange Nacht’, ‘Dansen’ en ‘Stap voor Stap’ zijn regelrechte hits. Samen met producer Bas van den Heuvel tekent Willem voor de successen van zanger Henk Dissel. Liedjes die luidkeels worden meegezongen in het land, dagelijks worden gedraaid op radio, klinken tijdens de Muziekfeesten op het Plein en recentelijk in een uitverkocht Afas Muziektheater (voorheen Heineken Music Hall).

Het nummer ‘Een Bom’ werd maar liefst 3 miljoen keer online beluisterd en bekeken. Goed voor de Gouden Status. Uit handen van de succesvolle hitzanger ontvingen Bas en Willem dan ook een Gouden Award.

Met de nieuwe single ‘Het Gevoel’, een zomers duet met Tim Douwsma, gooit Henk opnieuw hoge ogen. De komende weken zijn Henk en Tim dan ook veelvuldig te zien en te horen op de landelijke RTV zenders en natuurlijk in het land. Kijk op www.henkdissel.nl en op www.willemgunneman.nl voor meer actuele informatie.

Wilt u de veelzijdige Willem Gunneman boeken, of zanger Henk Dissel boeken voor een optreden? Neem contact op met www.buro2010.nl of mail naar info@buro2010.nl – 036-7600140.

Of ga direct naar de artiestenpagina van Willem Gunneman:

Gouden Award Willem Gunneman

Willem Gunneman (rechts) en Bas van den Heuvel (links) ontvangen een

Gouden Award voor 3 miljoen streams van ‘Een Bom’.
(foto: Tim Douwsma)

Gerelateerd nieuws

Momenteel geen gerelateerd nieuws.