BURO2010
25/10/16

Jeangu Macrooy op Noorderslag 2017

Jeangu Macrooy op Noorderslag 2017

Jeangu Macrooy staat op Noorderslag 2017. Dit maakte Giel vanmorgen bekend op 3FM, waar de singer-songwriter te gast was. De kaartverkoop voor het festival start op 29 oktober, 12.00 uur via de website van Eurosonic-Noorderslag.

Bekijk hier ‘Brave Enough’ live op 3FM :

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy groeide op in de tropische warmte van zijn thuisland Suriname. Zijn interesse in muziek ontstond op jonge leeftijd, wat hij gevolg gaf met een studie aan het conservatorium van Suriname. Na twee jaar besloot Jeangu zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Er ontstond een samenwerking met producer Perquisite, en in december 2015 werd hij getekend bij Unexpected Records.

In april 2016 werd Jeangu Macrooy bekroond als 3FM Serious Talent én presenteerde hij zijn debuut EP ‘Brave Enough’, waarop zijn bijzondere stem(bereik) en persoonlijke liedjes centraal staan. Met zijn 4-koppige band was hij afgelopen zomer op diverse festivals te zien, en momenteel trekt hij met de Popronde door het land. In maar liefst  31 steden kun je Jeangu bewonderen. Bekijk hier het volledige schema

The post Jeangu Macrooy op Noorderslag 2017 appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws