BURO2010
20/09/17

Jennie Lena: Start theatertour en nieuw album op komst!

Zangeres Jennie Lena gaat voor het eerst de theaters in, de tour telt 19 optredens en start op 5 oktober 2017 t/m 1 februari 2018. Het wordt een akoestische tour waar ze nummers zal zingen zoals Ben, Love Of My Life en Papa, Can You Hear Me?. Tevens zal ze vast een paar voorproefjes laten horen van haar aankomende album. Klik hier voor info en tickets!

Sinds ze tijdens haar auditie van The Voice of Holland het nummer Who’s Loving You vertolkte (ruim 24 miljoen views!), is het hard gegaan met Jennie. Dit voorjaar stond er een tour door Amerika op het programma en ze ging een samenwerking aan met de Amerikaanse Band Postmodern Jukebox. Dit leverde aan al meteen een Nr. 1 notering op in de Amerikaanse Jazz Charts!

Op dit moment werkt Jennie in de studio aan haar nieuwe album dat volgend jaar uit zal komen. Dit zal een mix worden van pop, soul en gospelinvloeden. Ze werkte samen met songwriters en producers in LA en New York. Het album vertelt verhalen die Jennie zelf heeft meegemaakt.

Daarnaast blijft Jennie uiteraard beschikbaar voor boekingen! Met haar brede repertoire en unieke stemgeluid is ze vrijwel overal inzetbaar. Met live band speelt Jennie een mix van uptempo/midtempo covers en eigen materiaal, klein akoestisch speelt Jennie sfeervolle akoestische balleds en emotionele mid-tempo songs. Met tape zingt Jennie een aaneenschakeling van bekende uptempo songs.

Jennie Lena is (o.a.) als volgt in te zetten:

  • Met volledige live band (8 bandleden)
  • Met pianist of gitarist
  • Met jazztrio
  • Solo met tape
  • Als gastsoliste met diverse andere bands / orkesten

Of het nu gaat om Soul, Jazz of Nederlandstalig repertoire, Jennie past zich graag aan naar de wensen van je event!

Gerelateerd nieuws