BURO2010
01/02/16

Jennie Lena (TVOH): Nieuw bij AAA2010

AAA2010 is er trots op de exclusieve boekingen te mogen verzorgen van Jennie Lena; finaliste van The Voice of Holland!

Jennie Lena is een van de meest spraakmakende kandidaten van The Voice of Holland seizoen 2015/2016. Met haar verpletterende auditie ‘Who’s Loving You’ groeide ze direct uit tot publiekslieveling en dit leverde haar zelfs een nominatie op voor ‘Muzikaal TV-moment van het jaar 2015’.

Ze maakte dusdanig veel indruk dat zelfs Perez Hilton, een van de meest invloedrijke showbiz-bloggers ter wereld, bijna wekelijks aandacht besteedde aan Jennie.

Samen met haar coach Anouk wist ze elke uitzending miljoenen kijkers te verbazen met bijzondere vertolkingen van nummers als ‘All by Myself’, ‘Fields of Gold’, ‘Bloed Zweet en Tranen’, ‘I Want You Back’ en haar duet met Douwe Bob ‘I Got You Babe’.

Haar single ‘Wasted Love’ is zojuist uitgebracht. Jennie is druk aan het schrijven aan nieuw materiaal en een internationale carrière lonkt voor haar. Met haar brede repertoire en unieke stemgeluid is ze vrijwel overal inzetbaar. Intiem en breekbaar met haar kleine akoestische set tot uptempo met haar live band of met tape en gitarist.

Jennie Lena is te boeken in de volgende varianten:
• Tape met gitarist (Plug & Play)
• Klein akoestisch
• Live band
• Gastsoliste

Boek Jennie Lena dus nu voor uw event via info@AAA2010.nl – 020-7600312. Informeer naar de mogelijkheden!

Gerelateerd nieuws