BURO2010
21/11/12

KRO RabRadio start BLØF social media wedstrijd

Het KRO radioprogramma RabRadio van Paul Rabbering start woensdagmiddag 21 november (op 3FM, 14.00-16.00 uur) een wedstrijd waarbij een speciaal optreden van de Nederlandse topband BLØF gewonnen kan worden. De wedstrijd draait om de nieuwe, innovatieve videoclip van BLØF, die is uitgebracht als mobiele applicatie. Door middel van de ‘augmented reality’ techniek is het mogelijk BLØF op iedere willekeurige locatie te laten spelen.

 

Na het installeren van de ‘BLØF – Zo Stil app op een mobiele telefoon of tablet, kan de gebruiker een bepaalde marker scannen met de camera. De marker is de cover van de nieuwe Best-Of CD ‘Hier’, de voorkant van de biografie van Bløf en de ABRI-poster die momenteel in Nederland hangt. Vervolgens start de videoclip op de CD of poster, waardoor Bløf in de eigen huiskamer of in het bushokje is te zien, en het beeld interactief is met de bewegingen van de gebruiker.

BLØF en Paul Rabbering hebben de handen ineen geslagen. Als luisteraars of fans een screenshot delen via Twitter met de hashtag BløfHier (#BlofHier) of een screenshot delen op Facebook bij Paul3FM of BLØF, maken ze kans om Bløf op die locatie in het echt live te zien spelen. 

Tot donderdag 29 november 14.00 uur kunnen fans of luisteraars hun screenshot delen. Daarna zal in RabRadio bekend worden gemaakt wie de winnaar is en wie BLØF op die locatie zal zien spelen.

Wil je BLØF voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws