BURO2010
19/11/14

Lenny Kravitz op Concert at SEA

Lenny Kravitz speelt volgend jaar 26 juni op de tiende editie van het festival Concert at SEA. Het wordt de enige show van de Amerikaanse superster in Nederland komend jaar. Dit vertelde Paskal Jakobsen vanochtend in het Radio 3FM-programma Met Michiel.

Behalve Lenny Kravitz staan ook Racoon, Kensington en gastheer BLØF op het tweedaagse festival op de Brouwersdam in Zeeland.

De kaartverkoop van het festival start donderdag 20 november om 10:00 uur via www.concertatsea.nl.

BLØF-zanger Paskal Jakobsen:

“Het is echt een droom die uitkomt. We hadden de wens om een spectaculaire internationale artiest aan te kondigen omdat we volgend jaar ons tienjarig jubileum vieren. Lenny is echt een hele grote. Een te gekke muzikant met enorm veel hits. Ik kan niet uitleggen hoe blij we hiermee zijn. Dat zijn we trouwens ook met de komst van onze andere headliners Racoon en Kensington. We hebben nu al een te gekke line-up voor het festival en kunnen lang genieten van de voorpret.’’

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is uitgegroeid tot één van de grootste festivals van Nederland. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

De kaartverkoop van weekendkaarten met early bird tarief en overnachtingsarrangementen start donderdag 20 november om 10:00 via www.concertatsea.nl.

Gerelateerd nieuws